Բաղադրությունը`

Լոլիկ՝ 400գր
Պանիր՝ 100գր
Սխտոր՝ 1-2պճեղ
Մայոնեզ՝ 5-6ճ/գդ

Պատրաստման եղանակը՝

Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով, վրան ճզմել սխտորը, ապա ավելացնել մայոնեզը և լավ խառնել:
Լոլիկները կտրատել կլոր շրջանակներով: Ամեն շերտի վրա լցնել պանրից ստացված զանգվածը, ապա գդալով հավասարեցնել այն:
Ափսեի մեջ դնել հազարի տերևներ, ապա վրան շարել լոլիկի շերտերը և մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել