Բաղադրությունը`
500 գրամ այլուր
5 գրամ խմորիչ
0,5 թեյի գդալ աղ
30 մլ բուսական յուղ
1 գլուխ սոխ
200 հրամ կետչուպ
150 գրամ խոզապուխտ (Ветчина)
150 գրամ պանիր (մոցարելլա)
300 մլ ջուր
Պատրաստման եղանակը`
Մաղած այլուրին ավելացնել աղը և խմորիչը, 300 մլ ջուր, բուսայուղը, խմոր հուցնել, թողնել՝ 1 ժամ հանգստանա: Ջեռոցի տապակի մեջ խմորը շրջանաձև բացել, վրան քսել կետչուպը, շարել օղակաձև կտրտած սոխը, խոզապուխտի կտորները և քերած պանիրը: Ջեռոցում եփել 20 րոպե, 220 աստիճան ջերմաստիճանում:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/739604072835068/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել