Բաղադրությունը`
3 հատ ձու
150 գրամ շաքարավազ
100 գրամ կարագ
150գրամ ալյուր
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
«Նուտելլա» կամ ջեմ ըստ ցանկության
Շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը`
Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կարագ և շարունակել հարել, ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը և լավ հարել: Ստացված խմորը լցնել նախապես բուսական յուղով կամ կարագով պատած կաղապարի մեջ: Մեջտեղում լցնել նուտելլա կամ ջեմ և տեղափոխել ջեռոցը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում մինչև պատրաստ լինելը: Հանել ջեռոցից, վրան շաքարի փոշի շաղ տալ և մատուցել:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.735759026552906.1073741897.254195044709309/735764836552325/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել