Բաղադրությունը`
3 հատ ձու
150 գրամ շաքարավազ
100 գրամ կարագ
150գրամ ալյուր
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
«Նուտելլա» կամ ջեմ ըստ ցանկության
Շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը`
Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կարագ և շարունակել հարել, ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը և լավ հարել: Ստացված խմորը լցնել նախապես բուսական յուղով կամ կարագով պատած կաղապարի մեջ: Մեջտեղում լցնել նուտելլա կամ ջեմ և տեղափոխել ջեռոցը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում մինչև պատրաստ լինելը: Հանել ջեռոցից, վրան շաքարի փոշի շաղ տալ և մատուցել: