Բաղադրությունը

Ձու 2 հատ 
Կաթ 1 ճաշի գդալ
Շաքարավազ 1 բաժակ 
Մուրաբա 1 բաժակ ըստ ցանկության (մոշ, սև հաղարջ, սալոր կամ հապալաս)
Սոդա 2 բաժակ 
Այլուր 2 բաժակ 

Կրեմ
Թթվասեր 2 բաժակ 
Շաքարի փոշի 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

Խմորի համար ձու հարել, ավելացնել շաքարավազը, հարել: Ավելացնել կաթը, մուրաբան, այլուրը, սոդան: Լավ խառնել: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, մինչև պատրաստ լինելը: Հանել ջեռոցից, թողնել՝ սառչի և մեջտեղից կիսել երկու մասի: 

Կրեմի համար թթվասերը հարել շաքարի փոշու հետ: Քսել տորթին և դնել սառնարան մոտ 1 ժամ: 

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել