Բաղադրությունը
Ձու 2 հատ
Կաթ 1 ճաշի գդալ
Շաքարավազ 1 բաժակ
Մուրաբա 1 բաժակ ըստ ցանկության (մոշ, սև հաղարջ, սալոր կամ հապալաս)
Սոդա 2 բաժակ
Այլուր 2 բաժակ
Կրեմ
Թթվասեր 2 բաժակ
Շաքարի փոշի 1/2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
Խմորի համար ձու հարել, ավելացնել շաքարավազը, հարել: Ավելացնել կաթը, մուրաբան, այլուրը, սոդան: Լավ խառնել: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, մինչև պատրաստ լինելը: Հանել ջեռոցից, թողնել՝ սառչի և մեջտեղից կիսել երկու մասի:
Կրեմի համար թթվասերը հարել շաքարի փոշու հետ: Քսել տորթին և դնել սառնարան մոտ 1 ժամ:
Բարի ախորժակ։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/727314650730677/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել