1in.am-ը գրում է.
Ամերիկացի բլոգեր Ռոշել Բիլոուն հին հացերին և բլիթներին փափկությունը վերադարձնելու հուսալի միջոց է հայտնաբերել: Դրա համար անհրաժեշտ է 15 րոպե: Այս մասին գրում է Rosbalt-ը:
Անհրաժեշտ է նախապես 150 աստիճան տաքացնել ջեռոցը, հացը դնել վերևի մակարդակի վրա: Հացը մի քանի վայրկյան պետք է պահել սառը ջրի տակ: Եթե այն կտրված է, անհրաժեշտ է պահել կտրվածքը ներքև: Երբ ամբողջ կեղևը խոնավանա, անհրաժեշտ է դնել ջեռոցի մեջ:
Փոքրիկ կտորների համար 6-7 րոպե է անհրաժեշտ, մեծ հացի համար`10-12 րոպե:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.1in.am/1611883.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել