Բաղադրությունը`

Կաթնաշոռ - 200 գրամ
Բանան - 2 հատ
Կակաո փոշի - 1 ճաշի գդալ
Վանիլին - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը`

1. Շոկոլադե շերտի համար՝
հարել բլենդերով 1/2 տուփ կաթնաշոռ, կակաո և 1 բանան: 
2. Սպիտակ շերտի համար՝
հարել բլենդերով 1/2 տուփ կաթնաշոռ, 1 հատ բանան և վանիլին: Այս շերտը պետք է ստացվի թանձր:
3. Մատուցվող ամանի մեջ զգուշորեն լցնել սպիտակ շերտը մուսի:
4. Այնուհետև լցնել շոկոլադե շերտը:
Վերևում դնել շոկոլադե շերտը, մեջտեղում՝ սպիտակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել