Բաղադրությունը

Լավաշ (1 հատ)
0.5 կգ հավի կրծքամիս
0.5 գլուխ սոխ 
2 տուփ հալած պանիր
1-2 պճեղ սխտոր 
1 հատ եփած ձու 
Մի փունջ մաղադանոս
Մարինացված կամ սովորական կծու պղպեղ - 1 հատ
Մայոնեզ, աղ 

Պատրաստման եղանակը

Եփած ձուն անցկացնել քերիչով, ավելացնել հալած պանիրը, ճզմած սխտորը և մայոնեզը: Եփած հավի կրծքամիսը, պղպեղը և սոխը մանր կտրտել, ավելացնել մանր կտրտած մաղադանոսը, աղ անել և խառնել: 
Լավաշը բացել, վրան քսել հալած պանրով խառնուրդը, վրան դնել հավի կրծքամսով զանգվածը և փաթաթել ռուլետը: Եզրերը կտրել և ռուլետը բաժանել 3 հավասար մասերի: Տապակել բուսական յուղի մեջ՝ յուրաքանչյուր կողմից մոտ 2 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել