Բաղադրությունը
Մածուն – 200 գ,
Թթվասեր – 150 գ,
Սամիթ – մի քանի ճյուղ,
Վարունգ – 1 հատ,
Աղ,
Սխտոր – 1-2 պճեղ
Պատրաստման եղանակը
Մածունն ու թթվասերը խառնել: Սամիթը մանր կտրատել: Վարունգը մանր կտրատել, կարելի է կեղևը չհեռացնել: Խառնել այս ամենը, աղ, պղպեղ ցանել: Ավելացնել նաև ճզմած սխտորը, խառնել ու մատուցել:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/715204365275039/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել