Բաղադրությունը
Կանաչ խնձոր
Կարամել կամ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
1.Հալեցնել կարամելը կամ շոկոլադը:
2. Խնձորները կիսել մեջտեղից, հանել միջուկը խնձորի, այնպես, որ հիմնական խնձորը չվնասվի:
3.Խնձորի մեջտեղում լցնել հալեցված զանգվածը և դնել սառնարան:
4. Երբ միջուկը կսառչի, հանել և շերտերով կտրել:
Կանաչ խնձոր
Կարամել կամ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
1.Հալեցնել կարամելը կամ շոկոլադը:
2. Խնձորները կիսել մեջտեղից, հանել միջուկը խնձորի, այնպես, որ հիմնական խնձորը չվնասվի:
3.Խնձորի մեջտեղում լցնել հալեցված զանգվածը և դնել սառնարան:
4. Երբ միջուկը կսառչի, հանել և շերտերով կտրել:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/706348229493986/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել