Բաղադրությունը
Խմոր
6 հատ ձու
6 ճաշի գդալ շաքարավազ
6 ճաշի գդալ այլուր 
2 ճաշի գդալ կակաո



Պատրաստման եղանակը

Խմորի բաղադրիչները դանդաղ խառնել գդալի օգնությամբ: 
Տապակին (35х28 սմ.) գցել թուղթ՝ թխելու համար և խմորը հավասար տարածել: Թխել 180-200С նապախես տաքացած ջեռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը:
Պատրաստի բիսկվիթը դնել սրբիչի վրա: Թողնել՝ սառչի: Այնուհետև թեքել, հանել թուղթը: Բաժանել տորթը 2 մասի: Յուրաքանչյուր մասը փաթաթել սրբիչով: 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել