Բաղադրությունը
Խմոր
6 հատ ձու
6 ճաշի գդալ շաքարավազ
6 ճաշի գդալ այլուր
2 ճաշի գդալ կակաո
Պատրաստման եղանակը
Խմորի բաղադրիչները դանդաղ խառնել գդալի օգնությամբ:
Տապակին (35х28 սմ.) գցել թուղթ՝ թխելու համար և խմորը հավասար տարածել: Թխել 180-200С նապախես տաքացած ջեռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը:
Պատրաստի բիսկվիթը դնել սրբիչի վրա: Թողնել՝ սառչի: Այնուհետև թեքել, հանել թուղթը: Բաժանել տորթը 2 մասի: Յուրաքանչյուր մասը փաթաթել սրբիչով: