Բաղադրությունը
3 հատ լոլիկ
3 թեյի գդալ կարագ
3 հատ ձու
Աղ և պղպեղ
Կանաչ սոխ
Պատրաստման եղանակը
Նախօրոք տաքացնել ջեռոցում մինչեւ 190C: Կտրել լոլիկի գլուխը և հեռացնել միջուկը:
Սկուտեղի վրա գցել թուղթ՝ թխելու համար: Դնել լոլիկները թղթի վրա: Յուրաքանչյուր լոլիկի մեջ լցնել 1 թեյի գդալ կարագ, ջարդել վրան ձու, աղ անել: Թխել 25-30 րոպե: Պղպեղ անել ըստ ցանկության: Զարդարել կանաչ սոխով:
Մատուցել տաք վիճակում հացի հետ:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/703380513124091/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել