Impoqrik.am-ը գրում է.
Փոքրիկի օրգանիզմը լավ է ընդունում դդմիկի ապուրը: Դրա պատրաստելը շատ դյուրին է:
Դդմիկը լավ լվանալ, կեղևը բարակ շերտով հեռացնել, նորից լվանալ հոսող ջրի տակ, 1-2 ժամով դնել սառը և մաքուր ջրի մեջ (ընդհանրապես, փոքրիկների համար ապուր պատրաստելիս մթերքը միշտ ցանկալի է եփելուց առաջ որոշ ժամանակով ջրի մեջ դնել): Այնուհետև դդմիկը կտրատել մանր խորանարդիկներով և եփել մի փոքր ջրով կամ շոգեխաշել գոլորշու վրա: Հետո տաք վիճակում անցկացնել մաղով կամ հարել բլենդերով: Որպեսզի ապուրը նուրբ ստացվի, դրան կարելի է խառնել նաև մի քիչ մայրական կաթ կամ կաթնային խառնուրդ կամ էլ եռացրած ջուր:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://impoqrik.am/6-12%D5%A1%D5%B4%D5%AB%D5%BD/%D5%8D%D5%B6%D5%B8%D6%82%D5%B6%D5%A4/1280-%D5%A4%D5%A4%D5%B4%D5%AB%D5%AF.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել