Բոլոր ռուլետները պատրաստվում են շատ արագ և հեշտ:

1. Մեկ փաթեթ ծովախեցգետնի ձողիկներ, մի քանի պճեղ սխտոր, եփած ձու, քերած պանիր, կանաչի և մայոնեզ:
2. Մեկ տութ կաթնաշոռ, աղ, կանաչի, մի քանի պտճեղ սխտոր, մի քանի գդալ մայոենզ: 
3. Մեկ տութ կաթնաշոռ, աղ, կանաչի, մի քանի պտճեղ սխտոր, քերած պանիր, թթու վարունգ: 
4. Տապակած սոխ շանպինյոնի հետ, կանաչի և տուփ (200 գր.) հալված պանիր: Կարող եք կծու լինելու համար ավելացնել մարինացված վարունգ: 
5. Կարմիր ձու կտորներով, թարմ վարունգ, կանաչի: 
6. Պանիր, կորեական գազար, մայոնեզ և կանաչի:
7. Ձկան պահածո, քերած պանիր և կանաչի:
8. Բրինձ, ձու և մայոնեզ՝ կանաչու հետ խառնած: 
9. Խորանարդաձև կտրատած խոզապուխտով և պինդ պանիր, քերած թարմ վարունգ, մի պտեղ սխտոր, մայոնեզ։
10. Եփած ձու, կորեական գազար, ապխտած երշիկ, մայոնեզ:
11. Քերիչով քերած վարունգ և գազար, ապխտած երշիկ կամ ապխտած միս, կանաչի, մայոնեզ:


12. Թեթև տապակած սոխ և քաղցր պղպեղ, մանր կտրատած թթու վարունգ, մի կտոր եփած հավի միս, մի քանի կտոր թարմ լոլիկ, սխտոր և մայոնեզ: 
13. Տապակած տավարի միս, քերած պինդ պանիր, թեթև տապակած սոխ և քաղցր պղպեղ;
14. Քերած գազար, քերախ բազուկ, մի պճեղ սխտոր, մի բուռ կտրտած ընկույզ, մայոնեզ:
15. Տապակած սոխ սնկի հետ, քերած պանիր, եփած ձու, կանաչի: 
16. Սերուցքային պանիր, մանր-մանր կտրտած սոխ և սխտոր, սև կարմիր աղացած պղպեղ, այս ամենը միասին խառնել մինչև միտարր զանգված դառնա: 
17. Տապակած հավի լյարդ, աղացած սև պղպեղ, մի քանի գդալ յուղոտ սերուցք բլենդերի մեջ լցնել և խառնել, այնքան, որ պյուրե դառնա, աղ և պղպեղ անել, տաքացնել միկրոալիքային վառարանում և քսել լավաշին, այնուհետև ռուլետաձև փաթափել: 
18. Բուսական յուղի մեջ տապակած սոխ, սխտոր, քաղցր պղպեղ, սմբուկ, մի քանի լոլիկ, խառել այս ամենը բլենդերով, մինչև միաատարր զանգված դառնա: 
19. Կարագ, եփած և կեղազրկած ծովախեզգետին, սխտոր ճզմած: 
20. Ծովախեցգետնի ձողիկներ, ձու 2-3 հատ, պինդ պանիր 70-100 գրամ, մայոնեզ 1 տուփ (180 գրամ)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել