Բոլոր ռուլետները պատրաստվում են շատ արագ և հեշտ:
1. Մեկ փաթեթ ծովախեցգետնի ձողիկներ, մի քանի պճեղ սխտոր, եփած ձու, քերած պանիր, կանաչի և մայոնեզ:
2. Մեկ տութ կաթնաշոռ, աղ, կանաչի, մի քանի պտճեղ սխտոր, մի քանի գդալ մայոենզ:
3. Մեկ տութ կաթնաշոռ, աղ, կանաչի, մի քանի պտճեղ սխտոր, քերած պանիր, թթու վարունգ:
4. Տապակած սոխ շանպինյոնի հետ, կանաչի և տուփ (200 գր.) հալված պանիր: Կարող եք կծու լինելու համար ավելացնել մարինացված վարունգ:
5. Կարմիր ձու կտորներով, թարմ վարունգ, կանաչի:
6. Պանիր, կորեական գազար, մայոնեզ և կանաչի:
7. Ձկան պահածո, քերած պանիր և կանաչի:
8. Բրինձ, ձու և մայոնեզ՝ կանաչու հետ խառնած:
9. Խորանարդաձև կտրատած խոզապուխտով և պինդ պանիր, քերած թարմ վարունգ, մի պտեղ սխտոր, մայոնեզ։
10. Եփած ձու, կորեական գազար, ապխտած երշիկ, մայոնեզ:
11. Քերիչով քերած վարունգ և գազար, ապխտած երշիկ կամ ապխտած միս, կանաչի, մայոնեզ:
12. Թեթև տապակած սոխ և քաղցր պղպեղ, մանր կտրատած թթու վարունգ, մի կտոր եփած հավի միս, մի քանի կտոր թարմ լոլիկ, սխտոր և մայոնեզ:
13. Տապակած տավարի միս, քերած պինդ պանիր, թեթև տապակած սոխ և քաղցր պղպեղ;
14. Քերած գազար, քերախ բազուկ, մի պճեղ սխտոր, մի բուռ կտրտած ընկույզ, մայոնեզ:
15. Տապակած սոխ սնկի հետ, քերած պանիր, եփած ձու, կանաչի:
16. Սերուցքային պանիր, մանր-մանր կտրտած սոխ և սխտոր, սև կարմիր աղացած պղպեղ, այս ամենը միասին խառնել մինչև միտարր զանգված դառնա:
17. Տապակած հավի լյարդ, աղացած սև պղպեղ, մի քանի գդալ յուղոտ սերուցք բլենդերի մեջ լցնել և խառնել, այնքան, որ պյուրե դառնա, աղ և պղպեղ անել, տաքացնել միկրոալիքային վառարանում և քսել լավաշին, այնուհետև ռուլետաձև փաթափել:
18. Բուսական յուղի մեջ տապակած սոխ, սխտոր, քաղցր պղպեղ, սմբուկ, մի քանի լոլիկ, խառել այս ամենը բլենդերով, մինչև միաատարր զանգված դառնա:
19. Կարագ, եփած և կեղազրկած ծովախեզգետին, սխտոր ճզմած:
20. Ծովախեցգետնի ձողիկներ, ձու 2-3 հատ, պինդ պանիր 70-100 գրամ, մայոնեզ 1 տուփ (180 գրամ)