Life.panorama.am-ը գրում է․

Օրվա բաղադրատոմս. Պիցցա «Հավայան»

Բաղադրամասեր՝

Խմոր՝

400 գրամ ալյուր

250 մլ ջուր

2 ճաշի գդալ բուսայուղ

1 թեյի գդալ շաքար

Աղ

Դրոժ

Միջուկ՝

2 ճաշի դգալ տոմատի մածուկ

150 գրամ խոզապուխտ

150 գրամ հավի ֆիլե

120 գրամ պահածոյացված անանաս

150 գրամ պանիր

Պատրաստման եղանակ՝

Խմոր՝

Ամանի մեջ իրար ենք խառնում ալյուրը, շաքարը, աղը, դրոժը։

Ավելացնել եռացրած ջուրը։

Ավելացնել բուսայուղը և խառնել։

Խմորը դնել տաք տեղ, որ բարձրանա։

Խոզապուխտը, հավի ֆիլեն, անանասը կտրատել։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել