Բաղադրությունը
500 գրամ աղացած հավի միս
200 մլ կաթ
Քաղցր պղպեղ 1 թեյի գդալ
Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության
Հավի համեմունքներ (մենք ընտրել ենք գրիլի համար նախատեսված համեմունք)
Պատրաստման եղանակը
Աղացած միսը խառնել կաթի հետ, դնել սառնարան 30-40 րոպե, հանել սառնարանից, ավելացնել բոլոր համեմունքները խառնուրդին և լավ խառնել: Եթե ունենք հրուշակեղենի համար նախատեսված ներարկիչ, լցրեք մեջը, իսկ եթե ոչ, լցրեք
պոլիեթերային տոպրակի մեջ և կտրեք 1,5-2 սմ տրամագծով: Եփեք եռացրած ջրում 10 րոպե։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/699112080217601/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել