Բաղադրությունը

1 հավի կրծքամիս
400 գրամ սունկ (շամպինյոն)
1 գլուխ մեծ սոխ
100 գրամ պինդ պանիր
3 ճաշի գդալ թթվասեր
Մեծ մակարոն խխունջների տեսքով

Պատրաստման եղանակը

1. Սկզբից պատրաստենք խճողակը: Բարակ շերտերով կտրել հավը, սոխը և սունկը: Սոխը տապակել բուսական յուղով, մինչև թափանցիկ դառնալը: Սոխին ավելացնել միսը: 4-5 րոպե անց ավելացնել սունկը, աղ և պղպեղ անել: Տապակել, մինչև սունկի ջուրը խոնավանա, ավելացնել թթվասեր: Տապակել ևս 5 րոպե, և խճողակը պատրաստ է: 
2. Մակարոնը եփել, քամել հատ-հատ, դնել ափսեի մեջ և թողնել, որ սառչի: Գդալով վերցնել խճողակը և լցնել մակարոնի մեջ, վրան պանիր քերել:
Դնել ջեռոցը, մինչև պանիրը հալվի:

Բարի ախորժակ :)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել