Բաղադրությունը`
1 հատ շերտավոր խմոր
2 ճաշի գդալ շաքարի փոշի

Կիտրոնի մուսս
1/2 բանկա խտացրած կաթ
2 կիտրոնների հյութը

Կիտրոնի մուսս պատրաստելու համար խառնել իրար խտացրած կաթն ու կիտրոնի հյութը:

Ձեզ հարկավոր են նաև կեքսի ամաներ 24 հատ, ինչպես նաև ծաղկի տեսքով պեչենու ֆորմա:



Պատրաստման եղանակը`
1. Հանել սառեցված խմորը և թողնել 30 րոպե սենյակային ջերմաստիճանում: Պեչենու ֆորմայով կամ դանակով կտրել ծաղկի տեսքով:
2. Տեղադրել ամեն ծաղիկը կեքսի ամանի մեջ, իսկ տերևները հանել դուրս:
3. Փոս անել ուրաքանչյուր ծաղկում:
4. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում մոտ 5-7 րոպե: 
5. Լցնել յուրաքանչուր ծաղկի մեջ կիտրոնի մուսս:
6. Ծաղիկների վրա շաղ տալ շաքարի փոշի և մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել