Կարդացե՛ք.
Ատամի մածուկների տուփի վրա տարբեր գույների շերտագծեր են լինում, գրում է Fitfoodhouse.net -ը: Շերտագծերի գույնը կախված է մածուկի բաղադրությունից:
Այսպես՝ կանաչ շերտագիծը հուշում է, որ ատամի մածուկը բաղկացած է միայն բնական բաղադրիչ տարրերից:
Կապույտի դեպքում դրանում առկա են ինչպես բնական, այնպես էլ դեղորայքային տարրեր:
Կարմիրի դեպքում ատամի մածուկը բաղկացած է բնական և քիմիական տարրերից:
Իսկ ահա սևի դեպքում այն ամբողջությամբ պատրաստված է քիմիական տարրերից:

Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=844267192297136&set=a.553941574663034.1073741829.100001415906372&type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



