Life.panorama.am-ը գրում է․

Բաղադրամասեր`
250 մլ կաթ
1 հատ ձու
1 ճաշի գդալ բուսայուղ
Աղ
550 գրամ ալյուր
Միջուկի համար`
350 գրամ ոչխարի միս
350 գրամ տավարի միս
200 գրամ սոխ
Աղ
Պղպեղ
Դափնու տերև
Պատրատսման եղանակ`
Ալյուրին ավելացնել ձուն և խառնել:

Աելացնել բուսայուղն ու աղը և խառնել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/01/21/pelmeni/287169
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել