Բաղադրությունը
250 գ մածուն
150 գ ալյուր
2 հ. ձու
200 գ պանիր
200 գ նրբերշիկ կամ երշիկ
1 թ.գ. փխրեցուցիչ
աղ
Պատրաստման եղանակը`
Պանիրն անցկացնել քերիչով, նրբերշիկը բարակ կտրտել: Ձվերը, մածունն ու աղը խառնել՝ մինչև համասեռ դառնա, ավելացնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը, լավ խառնել: Ավելացնել պանիրն ու նրբերշիկը, խառնել: Ջեռոցի տապակը պատել բուսայուղով, լցնել խառնուրդն ու նախապես 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում եփել մոտ 35-40 ր.:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել