Արդյոք օգտակա՞ր է կարագըLife.panorama.am-ը գրում է․

Շատերը կարծում են, որ կարագը չափազանց վտանգավոր է և կարող է բարձրացնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, ոմանք էլ կարծում են, որ կարագն այն եզակի կաթնամթերքներից է, որի օգտագործումը չափազնաց կարևոր է:

Ներկայացնում ենք կարագի օգտակար և բացասական ազդեցությունները:

Կարագի օգտակար հատկությունները.

Այս մթերքը պետք է օգտագործել հատկապես ցուրտ եղանակին: Կարագը պարունակում է D վիտամին: Պետք է նշել, որ հալած յուղը նույնպես ունի օգտագար հատկություններ: Վերջինս մաքրում է օրգանիզմը վնասակար նյութերից: Ի դեպ, կարագի և հալած յուղի չափավոր օգտագործումը չի կարող բարձրացնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել