Life.panorama.am-ը գրում է․
Շատերը կարծում են, որ կարագը չափազանց վտանգավոր է և կարող է բարձրացնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, ոմանք էլ կարծում են, որ կարագն այն եզակի կաթնամթերքներից է, որի օգտագործումը չափազնաց կարևոր է:
Ներկայացնում ենք կարագի օգտակար և բացասական ազդեցությունները:
Կարագի օգտակար հատկությունները.
Այս մթերքը պետք է օգտագործել հատկապես ցուրտ եղանակին: Կարագը պարունակում է D վիտամին: Պետք է նշել, որ հալած յուղը նույնպես ունի օգտագար հատկություններ: Վերջինս մաքրում է օրգանիզմը վնասակար նյութերից: Ի դեպ, կարագի և հալած յուղի չափավոր օգտագործումը չի կարող բարձրացնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/12/11/butter/270057
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



