
Բաղդրատոմս
- Կլոր բրինձ-150 գր.
- Ջուր- 150 մլգ.
- Կաթ- 150 մլգ.
- Բանան- 2 հատ
- Շաքարավազ- 2 գդալ
- Աղ-(ըստ ճաշակի)
- Ձիթապտղի յուղ- 50 գր.
Նախ պետք է եփել բրինձը: Ընթացքում ավելացնել կաթը, շաքարավազը, յուղը և աղը: Նախընտրելի է, որպեսզի բանանը խառնվի արդեն մանրացված, երբ բրինձն արդեն եփել է: Այս համեղ կաթնա-բանանային շիլան նախ առողջարար է, երկրորդը՝ կալորիական:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



