Life.panorama.am-ը գրում է․

Բաղադրամասեր`
400 գրամ ալյուր
Աղ
Ոչխարի միս` 800 գրամ
Սև պղպեղ
1 հատ ձու
200 մլ հանքային ջուր
1 հատ սոխ
Պատրաստման եղանակ`
Հարմար ամանի մեջ հարել ձուն, ավելացնել հանքային ջուրը, հարել գդալով, ավելացնեմ մի փոքր աղ:
.png)
Վերջում ավելացնել ալյուրը և տրորել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/11/26/pelmeni/261215
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



