Բաղադրությունը

նրբերշիկ - 8 հատ

շերտավոր խմոր - 400 գրամ

ձու կամ կաթ՝ վրան քսելու համար

ալյուր- 2 ճաշի գդալ

բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը

Շերտավոր խմորը բացեք սեղանին շաղ տված ալյուրի վրա և բարակ շերտերով կտրատեք: Ապա ամեն մի շերտով փաթաթեք մեկ նրբերշիկ, վրան քսեք կաթը կամ ձուն և 25 րոպեով տեղափոխեք 180 աստիճան տաքությամբ ջեռոցը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել