Բաղադրությունը
նրբերշիկ - 8 հատ
շերտավոր խմոր - 400 գրամ
ձու կամ կաթ՝ վրան քսելու համար
ալյուր- 2 ճաշի գդալ
բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Շերտավոր խմորը բացեք սեղանին շաղ տված ալյուրի վրա և բարակ շերտերով կտրատեք: Ապա ամեն մի շերտով փաթաթեք մեկ նրբերշիկ, վրան քսեք կաթը կամ ձուն և 25 րոպեով տեղափոխեք 180 աստիճան տաքությամբ ջեռոցը:


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



