Life.panorama.am-ը գրում է․

Բաղադրամասեր`
Ոչխարի միս` 800 գրամ
Ձեթ
Լավաշ
Հազարի տերևներ` 200 գրամ
Աղ
Պղպեղ
Կիտրոնի հյութ` 10 մլ
Պատրաստման եղանակ`
Ոչխարի միսը աղով, պղպեղով համեմել, դնել ջեռոց 40 րոպե 130 աստիճանով:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/10/29/shaurma/245531
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



