PR-ը, ինչպես և հակաPR-ը օծանելիքի ազդեցություն ունեն. երբ մեկ-երկու կաթիլ է ու որակյալ, ուշադրություն է գրավում և հետաքրքրություն առաջացնում: Իսկ երբ «тройной одеколон»-ի հոտ ունի և լիտրերով է մատուցվում, առաջացնում է հեռու մնալու ցանկություն, որպեսզի սեփական հոտառությանը չվնասենք: Սա, կարծում եմ, վերաբերում է ինչպես սոցցանցերում, այնպես էլ լրատավականներում իրականացվող PR-ին ու քննադատությանը:
ՈՐԱԿ և ՉԱՓ՝ սա է մեխը, ըստ իս...
Նյութի աղբյուր՝ http://www.facebook.com/izabelle.abgaryan/posts/3964956236750
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



