Araratnews.am-ը գրում է․
ԱՄՆ մի խումբ գիտնականներ հայտարարում ե, որ գարեջուրը դրական ազդեցություն է ունենում ուղեղի աշխատանքի վրա:
Նրանք հրապարակել են իրենց հետազոտության արդյունքները, որի համաձայն գայլուկը, որը գարեջրի անբաժանելի մասն է, պարունակում է քսանտուխոմոլ, որը նպաստում է համապատասխան ակտիվացմանը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://araratnews.am/garejurn-ogtakar-e-mardu-organizmi-hamar/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել