Life.panorama.am-ը գրում է․

Օրվա բաղադրատոմս. Մսով և տոմատի սոուսով սպագետի
Բաղադրամասեր`
 
1 հատ սոխ
 
2 հատ լոլիկ
 
2 գդալ տոմատի մածուկ
 
Սպագետի` 400 գրամ
 
500 գրամ տավարի աղացած միս
 
Պատրաստման եղանակ`
 
Կաթսայի մեջ ջուր լցնել, դնել կրակին:
 
400 գրամ սպագետիին 400 գրամ ջուր:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել