Life.panorama.am-ը գրում է․
Օրվա բաղադրատոմս. Հատապտուղներով չիզքեյք
Բաղադրամասեր`
 
Յոգուրտ` 500 մլ
 
300 գրամ թխվածքաբլիթ
 
125 գրամ կարագ
 
300 մլ սերուցք
 
14 գրամ -ժելատին
 
5 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
 
Հատապտուղներ` 300 գրամ
 
Պատրաստման եղանակ`
 
Ժելատինը թրջել սառը ջրով 10 րոպե:
 
Յոգուրտը խառնել շաքարի փոշու հետ:
 
Ժելատինը դնել մարմանդ կրակի վրա, թողնել հալի բայց չեռա:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել