Life.panorama.am-ը գրում է․

Բաղադրամասեր`
1 պճեղ սխտոր
2 թեյի գդալ զեյթունի ձեթ
400 գրամ պաստա
Տոմատի պյուրե` 200 գրամ
30 մլ սերուցք` 20 տոկոսանոց
Աղ
Սոխ
Պատրաստման եղանակ`
Պաստան լիքը ջրով եփել:
Այդ ընթացքում սոխը տապակել ձեթի մեջ:
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/09/16/pasta/220983
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



