Life.panorama.am-ը գրում է․

Օրվա բաղադրատոմս.  Պաստա` տոմատի սոուսով
Բաղադրամասեր`
 
1 պճեղ սխտոր
 
2 թեյի գդալ զեյթունի ձեթ
 
400 գրամ պաստա
 
Տոմատի պյուրե` 200 գրամ
 
30 մլ սերուցք` 20 տոկոսանոց
 
Աղ
 
Սոխ
 
Պատրաստման եղանակ`
 
Պաստան լիքը ջրով եփել:
 
Այդ ընթացքում սոխը տապակել ձեթի մեջ:
 
Ավելացրեք տոմատի պյուրեն և սխտորը:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել