Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր`
120 մլ ջուր
2 հատ թուրինջ
Մորի
Սառույց
Շաքար 120 գրամ
Անանուխ
Օղի
Պատրաստման եղանակ`
Ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարը, դնել կրակին ու եռացնել:
2-3 րոպե եռացնել, հետո լցնել շի մեջ` սառչի: 2 շաբաթ պահել սառնարանում:
Քամել թուրինջը, մորու հատիկները և անանուխը դնել մատուցվող բաժակի ամենաներքևում:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/07/03/coctail/185574
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



