Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր`
200 գրամ մուգ շոկոլադ
0,5 թեյի գդալ ռոի էքստրակտ
180 գրամ կակաո
20 տոկոս խտության սերուցք
Մորի-150 գրամ
Պատրաստման եղանակ`
Թավայի մեջ տաքացնել սերուցքը, ավելացնել դրա մեջ շոկոլադը, խառնել, մինչև դառնան միատարր:



Մորին ճմլում ենք, մինչ դառնա մածուցիկ, դա ևս ավելացնում շոկոլադին ու սերուցքին, լավ խառնել հետո զանգվածը դնել սառնարան մեկ ժամ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/07/02/trufel/184731
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



