Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրություն`
200 գրամ սև շոկոլադ
200 գրամ կարագ
200 գրամ շաքարի փոշի
1 դեղնուց
1 ճաշի գդալ վանիլի էքստրակտ
Կակաո

Պատրաստման եղանակ`
Գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը:
Հալած կարագը խառնել ձվի դեղնուցի և վանիկի թուրմի հետ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/30/truffel/183245
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



