Սուրճի հանդեպ սերը գենետիկորեն է փոխանցվումLife.panorama.am-ը գրում է.

Վերջերս Discovery Magazine ամսագրում հրապարակված հետազոտության արդյունքները հաստատում են այն կարծիքը, որ սուրճի հանդեպ սերը մարդ գենետիկորեն է ժառանգում:

Տրիեստ համալսարանի և Բուրլո Գարոֆոլո ինստիտուտի մասնագետներն ուսումնասիրություն են իրականացրել, որպեսզի պարզեն, թե որ գեներն են պատասխանատու մարդու սննդի՝ դրական և բացասական նախասիրությունների համար:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել