Life.panorama.am-ը գրում է.
Վերջերս Discovery Magazine ամսագրում հրապարակված հետազոտության արդյունքները հաստատում են այն կարծիքը, որ սուրճի հանդեպ սերը մարդ գենետիկորեն է ժառանգում:
Տրիեստ համալսարանի և Բուրլո Գարոֆոլո ինստիտուտի մասնագետներն ուսումնասիրություն են իրականացրել, որպեսզի պարզեն, թե որ գեներն են պատասխանատու մարդու սննդի՝ դրական և բացասական նախասիրությունների համար:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/21/coffee/178528
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել