Tert.am-ը գրում է.

Ֆիլիպինյան Դավաո քաղաքի Sweet Spot ռեստորանն իր հաճախորդներին առաջարկում է բավական արտառոց աղանդեր՝ կոկորդիլոսի ձվերից պատրաստված պաղպաղակ, որն ամեն մարդ չի համարձակվի համտեսել։

Ինչպես նշում է The Daily Mail-ը, բնապահպանները, սակայն, անհանգստանալու պատճառ չունեն, քանի որ պաղպաղակի պատրաստման համար օգտագործվում են միայն այն ձվերը, որոնցից փոքրիկ գիշատիչներ դուրս չեն եկել։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել