Ինդոնեզիայում լապշատ բրնձից հետո ամենաշատ սպառվող արտադրանքն է: Այս երկրում ոչ միշտ է, որ լապշան արտադրվում է բարձր տեխնոլոգիաներով զինված գործարաններում: Այս լուսանկարներն արված են Յասիր Ֆերիի ընտանեկան գործարանում, որը ժառանգել է իր պապից: Այստեղ երբեք և ոչինչ չեն լսել փաթեթավորող սարքերի և աշխատող ռոբոտների մասին: Իսկ այլուրը ստանում են մեկ տոննա կշիռ ունեցող քարի օգնությամբ, որն աշխատացնում են կովերը: Լապշայի պատրաստման այսպիսի եղանակ հազվադեպ կարելի է հանդիպել: Այս գործարանում աշխատում են 40 հոգի: Մեկ կգ լապշան վաճառվում է 80 ցենտով:

















Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել


