Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղդարությունը՝
Ալյուր-375 գրամ
Չոր խմորիչ-5 գրամ
Շաքարավազ-75 գրամ
Աղ-1/3 թեյի գդալ
Կաթի փոշի-12 գրամ
Հալած կարագ-40 գրամ
Կիտրոնի կեղև-1/2 թեյի գդալ
Ձու-1հատ
Ջուր-195 մլ
Կրեմի բաղադրությունը՝
Կաթ-350 մլ
Ձվի դեղնուց-2 հատ
Եգիպտացորենի օսլա-2 ճաշի գդալ
Շաքարավազ-4 ճաշի գդալ
Կիտրոնի կեղև-1/2 թեյի գդալ
Վանիլ կամ վանլիային շաքարավազ
Կարագ-40 գրամ
Նուշ-50 գրամ
Կիտրոնի հյութ-1 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Ալյուրը, կաթը, խմորիչը, շաքարավազը, աղը, ձուն միասին խառնել և պատառաքաղի օգնությամբ հարել, ապա վրան դանդաղ կերպով ջուր լցնել, կարագ և կիտրոնի կեղև: Խմորը շատ պինդ չի ստացվի: Թողնել 2 ժամ խմորը հանգստանա:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/07/bulki/168778
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



