
Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Չինական կաղամբ - 1 հատ
Սիսեռ - 100 գրամ
Պոմիդոր - 1-2 հատ
Բուլղարական պղպեղ - 1 հատ
Սխտոր - 1 պճեղ
Կանաչի
Բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը՝
Սիսեռը լվանալ և թողնել ջրի մեջ առնվազն 6 ժամ, այն դնել կրակի վրա և եփել, ապա լցնել քամիչի վրա:
Բուլղարական պղպեղը և պոմիդորը քառակուսիներով կտրատել, իսկ չինական կաղամբը երկարությամբ կտրատել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել