Life.panorama.am-ը գրում է.

Պահքի քաղցրավենիք. Չորացրած մրգերով և ընկույզով շոկոլադ

Բաղադրությունը`

Սալորաչիր - 80 հատ

Ծիրանի չիր - 90 գրամ

Ընկույզ (նուշ, պնդուկ, պիստակներ) - 300 գրամ

Ալյուր - 90 գրամ

Շագանակագույն շաքարավազ – 170 գրամ

Իմբիր- 1.5 թեյի գդալ

Նարիջի (կեղև) - 1 հատ

Կիտրոն  - 1 հատ;

Մուգ շոկոլադ - 150 գրամ

Մեղր - 100 մլ

Պատրաստման եղանակը`

Սալորաչիրը և ծիրանաչիը կտրատել, կիտրոնի և նարնջի կեղևները քերիչով անցկացնել:  Խառնել սալորաչիրը, ծիրանաչիրը, ընկույզը և ալյուրը, ապա ավելացնել կիտրոնի և նանջի կեղևները:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել