Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Սալորաչիր - 80 հատ
Ծիրանի չիր - 90 գրամ
Ընկույզ (նուշ, պնդուկ, պիստակներ) - 300 գրամ
Ալյուր - 90 գրամ
Շագանակագույն շաքարավազ – 170 գրամ
Իմբիր- 1.5 թեյի գդալ
Նարիջի (կեղև) - 1 հատ
Կիտրոն - 1 հատ;
Մուգ շոկոլադ - 150 գրամ
Մեղր - 100 մլ
Պատրաստման եղանակը`
Սալորաչիրը և ծիրանաչիը կտրատել, կիտրոնի և նարնջի կեղևները քերիչով անցկացնել: Խառնել սալորաչիրը, ծիրանաչիրը, ընկույզը և ալյուրը, ապա ավելացնել կիտրոնի և նանջի կեղևները:
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



