Life.panorama.am-ը գրում է.

Մենք արդեն աճեցնում ենք մանուշակագույն գազար, դեղին դդմիկ և սպիտակ ծնեբեկ: Սակայն, ըստ գյուղացիների, յուրաքանչյուր ջերմոցում պետք է աճի նաև սև պոմիդոր: Ըստ կենսաբանների, նման պոմիդորը շատ ավելի օգտակար է, քան մեզ հայտնի կարմիրը:
Պտուղը կարծես սովորական կանաչ պոմիդոր լինի, բայց հասունանլուն պես դրանց գույնը մգանում է:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/03/27/sev-loloik/122281
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



