Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ Պրահա

Խմորի բաղադրությունը`

Ալյուր - 100 գրամ

Ձու - 5 հատ

Շաքարավազ - 100 գրամ

Կակաո- 15 գրամ

Կարագ – 25 գրամ

Օշարակի բաղադրությունը`

Շաքարավազ - 100 գրամ

Ջուր - 100 մլ

Կրեմի բաղադրությունը`

Խտացրած կաթ - 200 գրամ

Ձու - 3 հատ

Կարագ - 30 գրամ

Կակաոի փոշի - 20 գրամ

Վանիլին -1 պտղունց

Ջուր - 100 մլ

Շոկոլադե ջնարակի (գլազուր) բաղադրությունը`

Շոկոլադ - 200 գրամ

Հալած կարագ - 2 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը`

Ալյուրը, կակաոն խառնել, ապա առանձին ձուն շաքարավազով հարել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել