Բաղադրությունը
33%-անոց սերուցք- 200 մլ
կաթ-100 մլ
սև շոկոլադ -250-300 գրամ
անանուխ- 5 թերթիկ

Պատրաստման եղանակը
Իրար ենք խառնում սերուցքն ու կաթը և թույլ կրակի վրա եռացնում, երբ սկսի եռալ, ավելացնում ենք անանուխի տերևները: Քամիչի օգնությամբ այս ամենը լցնում ենք շոկոլադի վրա, որպեսզի անանուխի տերևները առանձնացնենք: Դրեք կրակի վրա և լավ խառնեք, մինչև շոկոլադը հալվի և համասեռ զանգված ստանաք: Պատրաստի շոկոլադը կարող եք օգտագործել նույն օրը 2-3 ժամ հետո, կամ ավելի լավ է հաջորդ օրը, ավելացրեք կաթին և վայելեք :)


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



