Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադարությունը՝
Սկումբրիա կամ այլ տեսակի ձուկ -200 գրամ
Բուլկի -2 հատ
Բրոկոլի-60 գրամ
Ֆետա պանիր-40 գրամ
Սերուցք 20% յուղայնությամբ-70 գրամ
Կարագ-10 գրամ
Աղ-ըստ ճաշակի
Աղացած սև պղպեղ-ըստ ճաշակի
Իմբիր
Ռեհան
Ցորենի ալյուր
Քնջութի սերմեր
Պատրաստման եղանակը՝
Ձկան ֆիլեն կտրատել: Ալյուրը և քնջութը խառնել իրար, ձուկը թաթախել ալյուրի զանգվածի մեջ և տապակել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/03/14/recept-fish/114478
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



