Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Ալյուր - 3 բաժակ (480 գրամ)
Շաքարավազ - 1,5-2 բաժակ (300-400 գրամ)
Պահածոյացված բալ - 1 բանկա (0.5լիտր )
Բալի հյութ - 250 գրամ
Լուծվող սուրճ- 2 թեյի գդալ
Բանան-1 հատ
Բուսական յուղ - 1 բաժակ (230 գ)
Կակոյի փոշի- 6 ճաշի գդալ
Սոդա- 1-2 թեյի գդալ
Քացախ - 1-2 թեյի գդալ
Վանիլին - պտղունց
Աղ - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը՝
1 բաժակ տաք ջրի մեջ լցնել 2 գդալ լուծվող սուրճը: Ալյուրը, կակաոյի փոշին, շաքարավազը , բալի հյութը, քացախը, 1 բաժակ սուրճը և բուսական յուղ խառնել և հարել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



