Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Երշիկ - 500 գրամ
Աղացած տավարի միս - 500 գրամ
Սոխ - 100 գրամ
Պոմիդոր- 1 հատ
Տոմատի մածուկ - 200 գրամ
Ռիկոտա պանիր - 500 գրամ
Պարմեզան պանիր - 200 գրամ
Լազանիայի շերտեր - 12 հատ
Ձու-1 հատ
Սխտոր - 2 պճեղ
Թարմ մշկընկույզ (мускатный орех)
Խոտաբույսեր և համեմունքներ (ռեհան, սամիթ, մաղադանոս, պղպեղ, աղ)
Շաքարավազ-2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Աղացած միսը, երշիկը, սոխը, և սխտորը տապակել այքան ժամանակ մինչև միսը շականագույն դառնա: Ապա ավելացնել կտրատած պոմիդոր, շաքարավազ, տոմատի մածուկ, համեմուքներ, աղ և կես բաժակ ջուր: Խառնել, և այն կափարիչով ծածկել և թողնել դանդաղ կրակի վրա եփվի 1-1:30 ժամ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/03/12/recept-lazanya/113090
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



