Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Մսով Լազանյա

Բաղադրությունը՝

Երշիկ - 500 գրամ

Աղացած տավարի միս - 500 գրամ

Սոխ - 100 գրամ

Պոմիդոր- 1 հատ

Տոմատի մածուկ - 200 գրամ

Ռիկոտա պանիր - 500 գրամ

Պարմեզան պանիր - 200 գրամ

Լազանիայի շերտեր - 12 հատ

Ձու-1 հատ

Սխտոր - 2 պճեղ

Թարմ մշկընկույզ (мускатный орех)

Խոտաբույսեր և համեմունքներ (ռեհան, սամիթ, մաղադանոս, պղպեղ, աղ)

Շաքարավազ-2 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը՝

Աղացած միսը, երշիկը, սոխը, և սխտորը  տապակել այքան ժամանակ մինչև միսը շականագույն դառնա:  Ապա ավելացնել կտրատած պոմիդոր, շաքարավազ,  տոմատի մածուկ, համեմուքներ, աղ և կես բաժակ ջուր: Խառնել, և այն կափարիչով ծածկել և թողնել դանդաղ կրակի վրա եփվի 1-1:30 ժամ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել