Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Դդում - 0.5 կգ
Ալյուր - 1 բաժակ
Աղ - 0.5 ճաշի գդալ
Շաքարավազ-0.5 բաժակ
Համեմունքներ-0.5 ճաշի գդալ
Ձիթապտղի յուղ
Պատրաստման եղանակը`
Դդումը քերիչով անցկացնել, ապա ավելացնել աղ և շաքարավազ: Այնուհետև ավելացնել ալյուր և համեմունքներ:
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/03/11/ddmik-aladi/112282
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



