Life.panorama.am-ը գրում է.

Պահքի ուտեստ. Դդմիկով ալադի

Բաղադրությունը`

Դդում - 0.5 կգ

Ալյուր - 1 բաժակ

Աղ - 0.5 ճաշի գդալ

Շաքարավազ-0.5 բաժակ

Համեմունքներ-0.5 ճաշի գդալ

Ձիթապտղի յուղ

Պատրաստման եղանակը`

Դդումը քերիչով անցկացնել, ապա ավելացնել աղ և շաքարավազ:  Այնուհետև ավելացնել ալյուր և համեմունքներ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել