Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Մանդարինով շոկոլադե դեսերտ

 

Բաղադրությունը`

Մանդարին - 500 գրամ

Շաքարավազ - 55 գրամ

Սերուցք- 200 մլ

Կաթ - 100 մլ

Ձու-1 հատ

Մուգ շոկոլադ - 150 գրամ

Դոնդող- 1 թեյի գդալ

Նուռ- 1 հատ

Պատրաստման եղանակը`

Մանդարինը մաքրել և բլենդերով հարել, ապա ավելացնել 40 գրամ շաքարավազ և ջրով բացված դոնդողը:

Ձվի դեղնուցը մնացած շաքարավազով հարել, ապա եռացրած կաթ լցնել վրան: Շոկոլադը ջրային շոքեբաղնիքի միջոցով հալեցնել, ապա այն լցնել կաթի զանգվածի վրա:  Վրան լցնել սերուցք և խառնել: 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել