Սիրելի տղամարդիկ, այսօր փորձեք ավելի վաղ արթնանալ և ձեր սիրելիի համար համեղ ու գեղեցիկ նախաճաշ պատրաստել, քանի դեռ նա քնած է: Իսկ ձեզ օգնելու համար մենք մի քանի բաղադրատոմս կներկայացնենք... դե որ շատ չտանջվեք :)
Թթվասերով ձվածեղ
Բաղադրությունը
ձու- 3 հատ
թթվասեր -3 ճաշի գդալ
քերած պանիր -100 գրամ
աղ
սև պղպեղ
բուսայուղ կամ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Թավայում տաքացրած բուսայուղի վրա լցնում ենք թթվասերը և հասցնում այն եռման աստիճանի, այնուհետև վրան ենք լցնում ձուն, չենք խառնում, ավելացնում ենք քերած պանիրը, աղը, պղպեղը և փակում թավայի կափարիչը: Թողնում ենք 5 րոպե, մինչև վրայի պանիրը հալվի: Շատ համեղ է ստացվում:

Սենդվիչ «Մոնտե Քրիստո»
Բաղադրիչները
հաց-4 շերտ,
պանիր «Չեդդեր»-100 գ,
ապուխտ-120 գ,
մանանեխ-2 ճ. գդ.,
ձու-1 հատ կամ 2 սպիտակուց,
կաթ-1/4 բաժակ,
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Հացին մանանեխ քսել (եթե չեք սիրում, փոխարինեք մայոնեզով): Վրան դնել ապուխտի և պանրի բարակ շերտ, վրան ծածկել ևս մեկ շերտ հացով: Ձուն կաթի հետ հարել: Սենդվիչը մտցնել ձվի մեջ, մի քիչ թողնել, որ զանգվածը ներծծվի: Յուղած տապակի մեջ շարել և թխել 3-5 րոպե «ամեն կողմից»` շուռ տալով: Սենդվիչները եռանկյունաձև կտրել, անմիջապես մատուցել: Կարելի է ցանկացած պանիր վերցնել:

Նախաճաշ սիրելիների համար
Բաղադրությունը
սև հաց
ձու
աղ
կարագ

Ֆրանսիական տոստ պանրով
Բաղադրությունը
ձու- 2 հատ
սպիտակ հաց- 4 կտոր
կաթ-1/2 բաժակ
դարչին՝ ըստ ճաշակի
վանիլին-1/2 թեյի գդալ
քերած պանիր-50գ
կարագ-1 ճաշի գդալ

Ֆրանսիական տոստ շոկոլադով և հարած սերուցքով
Բաղադրությունը
Տոստի համար
2 ձու
1/4 բաժակ կաթ
3 կտոր տոստի հաց (1 հոգու համար)
դարչին և մեխակ
300 գրամ կարագ
Շոկոլադե սոուսի համար
50 գրամ դառը շոկոլադ
1/3 բաժակ կաթ
1/2 թեյի գդալ մեղր
1/2 թեյի գդալ վանիլին
հարած սերուցք
Պատրաստման եղանակը
Տոստի կտորները թաթախեք իրար խառնած կաթի և ձվի մեջ: Թավայի մեջ տաքացրեք կարագը և տոստը 2 կողմերից լավ կարմրացրեք:
Իրար խառնեք կաթը, մեղրը, քերած դառը շոկոլադը և վանիլինը: Պատրաստի զանգվածը լցրեք արդեն կարմրացրած տոստերի վրա, կողքն էլ մի գդալ հարած սերուցք:



